Antoni Porta | Camises, vestits i complements per a home a Granollers
Moda home, vestit home, roba cerimònia home, Vestit nuvi Granollers, vestir a mida Granollers, roba home
Moda home, vestit home, roba cerimònia home, Vestit nuvi Granollers, vestir a mida Granollers, roba home
1038
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1038,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

4 estils 1 botiga

200 metres quadrats dedicats exclusivament a roba d’home. 4 espais diferenciats segons la necessitat del moment i l’estil personal.
Un espai per l’home més elegant i tradicional, amb una moda tranquil·la i atemporal. Un segon espai més informal, destinat a un públic jove o amb esperit jove: samarretes, jerseis de cotó, camises , texans… L’espai de vestits amb tots els estils: informals, clàssics, per treballar o per anar a una celebració: casament, festa, comunió. I finalment l’espai més exclusiu, dedicat únicament als vestits per nuvis.
Casual

Casual

Estil còmode i funcional. Per anar a treballar, passejar o sortir amb amics. Peces imprescindibles en qualsevol armari: texans, samarretes, polos, camises, pantalons de cotó, bermudes, caçadores i jerseis.

Talles grans

Talles grans

Especialistes en talles grans, tant en vestir clàssic com informal. Samarretes i polos fins 4XL, pantalons talla 62, vestits talla 74 i camises talla 50, caçadores talla 68. Peces ja fabricades o fetes a mida.

Elegància

Elegància

Oferim vestits de gran qualitat amb l'assessorament personalitzat del nostre equip. El nostre taller, amb personal qualificat, realitza els arranjaments necessaris perquè el vestit quedi ajustat al cos del client.

Hojas

Tatuaje

Teixit

Ropa

Botiga

Style