Antoni Porta | Moda casual, cerimònia i sastreria a Granollers
Moda home, vestit home, roba cerimònia home, Vestit nuvi Granollers, vestir a mida Granollers, roba home
Moda home, vestit home, roba cerimònia home, Vestit nuvi Granollers, vestir a mida Granollers, roba home
1036
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1036,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Valors PORTA

Basats en la honestedat i la professionalitat busquem la confiança del client,  oferim moda actual de gran qualitat, a bon preu i amb el millor servei.

Des del 1932

Antoni Porta Massobe arriba a Granollers el 1932 i obre una nova sastreria a la plaça Maluquer i Salvador. Ràpidament es fa un lloc en el món del vestir a Granollers, gràcies a una gran visió comercial. El 1967 el seu fill Antoni Porta Benezet, obre una nova botiga de roba per home a la plaça Perpinyà, passant de la sastreria a mida a la confecció industrial, amb la filosofia de seguir oferint la marca pròpia PORTA.
3a generació

3a generació

Actualment, ja amb la tercera generació Porta i situats en una nova botiga més gran i moderna, treballem per seguir sent el referent a Granollers i a la comarca en el món del vestir bé l'home. Oferim una moda actualitzada, amb una qualitat dissenyada per treure un gran rendiment a la roba.